Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Rászoruló gyermekekért buliznak Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. február 20.
ImageJótékonysági Nőnapi Party lesz március 4-én, szombaton este Velencén az Aranykút vendéglőben (Fő u. 28.). A 18:00 órakor kezdődő programban a hölgyvendégeknek külön meglepetéssel készülnek a szervezők Andi bohóc közreműködésével, majd Kolozsi Krisztián, az ismert Michael Jackson imitátor idézi fel a tragikus sorsú popkirály néhány legendás dalát és mozdulatát.

 

Az esti vacsora és a tombola után DJ Arpey zenél kifulladásig. Az esemény alatt jótékonysági vásár is lesz a rendező Velencei és Velencei-tó Környéki Nagycsaládosok és Rászoruló Családok Klubjának tagjai által készített tárgyakból. Az est bevételét a rászoruló gyermekek iskoláztatási költségeire és nyári táboroztatására fordítják.

 


 

Fekete Zsuzsanna klubvezető elmondta, hogy klubházuk megnyitása óta érezhetően nőtt az érdeklődés a hamarosan már alapítványi formában működő klub iránt, s remélhetőleg sokan elfogadják meghívásukat a rendezvényre, melynek jól haladnak az előkészületei. Külön kiemelte az eseménynek otthont adó, több más programjukat szintén támogató Aranykút vendéglő segítségét, s reméli, hogy sokan megkóstolják majd a ház specialitásának számító halászlét, valamint a szintén speciális recept alapján készülő somlói galuskát is.

További információk a klubról, rendezvényeiről és tevékenységeiről: www.facebook.com/Velenceiekert

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >