Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Legyőzték a MAC-ot a Titánok! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. február 20.
ImageAz Alba kosarasainak kupagyőzelme, a Videoton Újpest elleni NB I-es ötöse és az Alba FKC női kéziseinek mosonmagyaróvári bajnoki győzelme után a Fehérvár AV19 farmcsapata, a Titánok tették fel a koronát egy igazán remek fehérvári sportszombatra és hétvégére.

 

A jórészt 18-21 év közötti ifjoncokból álló alakulat a MOL Liga negyeddöntőjének harmadik összecsapásán idegenben verték meg - hosszabbítást követően szétlövésben - 3-2-re a favorit MAC Budapestet, így összesítésben 1-2-re módosították az állást az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharcban. A következő találkozóra az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban kerül sor hétfőn este 18:30-kor.

A meccs hőse a kapuban parádézó Scola, a 18 esztendős, nagyon fontos gólt szerző Kis Patrik és rendes játékidőben ugyancsak betaláló, majd a szétlövésben a találkozót is eldöntő a 21 éves Reisz Áron volt. Amennyiben a következő meccsen, hétfőn is sikerülne a bravúr, még bármi megtörténhet, egyébként pedig az sem elképzelhetetlen, hogy az utolsó meccsekre az EBEL-keretből csatasorba állnak azok, akiket neveztek a MOL Ligára is. Egy biztos: tartogat még érdekességeket ez a párharc.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >