Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Jól harcolt a profik között Márton
Jól harcolt a profik között Márton Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. február 23.
Pápán a Petőfi gimnázium alulájában rendezett profi box gálát a nemzetközileg is elismert Felix Promotion. A felvezető programban helyet kapott a fehérvári Varkocs BC korábbi kiváló amatőr bunyósa, Márton Balázs aki a 2. profi mérkőzésén léphetett kötelek közé.

 

A Varkocs vezetőedzője, Márton felkészítője, Turós Arnold elmondta, hogy korábbi utánpótlás ob-bronzérmes tanítványa egy nála is eredményesebb amatőr múlttal rendelkező, volt ifi válogatott versenyzővel nézett farkasszemet, akivel egy nagyon küzdelmes mérkőzésen döntetlenre végeztek. A felkészítő stábban Turós mellé csatlakozott Márton két korábbi Varkocsos társa, Szinável Sándor és Birkés Árpád.

 


 

- Közel 2 éve az edzőmmel, Turós Arnolddal megromlott a viszonyunk  és sokáig nem végeztem rendes ökölvívó edzéseket. Szerencsére tavaly év végén sikerült mindent megbeszélni, így a közös munka halad tovább, de mindent szinte az elejétől kellett újra építeni. Erre a mérkőzésre 7 hetet készültünk. Szerintem jövő ilyenkorra lesz minden a régi, pontosabban inkább megújult a formám, mert a profibox teljesen más mint az amatőr. A teljesítményemmel nem vagyok elégedett, de ennyi kihagyás után ilyen rangos ellenféllel szemben nem lehetek szomorú a döntetlen eredmény miatt. - mondta Márton Balázs.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >