Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ülésezett a Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület
Ülésezett a Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. február 24.
ImageA Városháza Dísztermében tartotta soros ülését a Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület dr. Cser-Palkovics András polgármester, az egyesület elnöke és Égi Tamás alpolgármester részvételével. A tagok tájékoztatót hallgattak meg a város 2017. évi költségvetéséről és a fejlesztésekről. Az ülést követen a résztvevők megnézték A DÖNTÉS kiállítást a Csók István Képtárban.

 

A Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület 2000-ben jött létre, az alapszabály szerint az elnöke a mindenkori polgármester. A szervezet jelenleg 35 tagot számlál, akik képviselik többek között a város gazdasági, vállalkozói, oktatási és közművelődési szféráját. Az egyesületnek csak bevételei vannak, amely a tagdíjakból származik. Az összegyűlt befizetések közcélokat szolgálnak, az egyesület finanszírozta például a Városháza Dísztermében a történelmi falfeliratok újrafestését 2012-ben.

A szervezet csütörtökön délután a Városházán tartotta soros ülését dr. Cser-Palkovics András polgármester, elnök és Égi Tamás alpolgármester részvételével.  Tájékoztató hangzott el Székesfehérvár 2017. évi költségvetéséről, gazdasági helyzetéről, jövedelemszerző képességéről, fejlődésének lehetőségeiről, irányairól és a közműszolgáltató vállalatok helyzetéről. Hozzászólások kapcsán ugyancsak tárgyaltak a résztvevők kerékpárutak építéséről és a közösségi közlekedésről, a város idegenforgalmáról, a Csónakázó-tóról, a Sóstó Természetvédelmi Terület és a Börgöndi repülőtér fejlesztéséről, továbbá sportcélú beruházásokról.

Az ülést követően a résztvevők átsétáltak a Csók István Képtárba, A DÖNTÉS című kiállításra.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >