Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ocskay megy, átalakul az AV19 Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. február 27.
ImageMivel már korábban jelezte, hogy hamarosan befejezi napi vezetői munkáját a Fehérvár AV19 jégkorongcsapatánál, nem okozott nagy meglepetést a mára ténnyé váló lépés, mégis furcsa kimondani és leírni: a jövőben nem Ocskay Gábor irányítja a Volánnál folyó munkát.

 

Utóda Szélig Viktor lesz, a napi ügyeket ő koordinálja majd Fekti István társaságában, aki továbbra is alapvetően és első sorban az utánpótlásért, az Ifj, Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia vezetéséért lesz felelős.

Tóth István az Alba Volán SC társelnöke elmondta, hogy Ocskay Gáborral együtt egy korszak is befejeződik a Volán hokisainál, ugyanis már az elmúlt év végén döntés született arról, hogy kiválik az Alba Volán SC kötelékeiből a jégkorong szakosztály és önállóan, egyesületi formában működik tovább. A cégbírósághoz már hetekkel ezelőtt benyújtották a megfelelő dokumentumokat (az új egyesület vezetője Gál Péter Pál lesz), s várhatóan március 15-20. körül pont kerül a bejegyzési folyamat végére. Ocskay Gábor napi munkáját Szélig Viktor veszi át, az utánpótlásért, az  Ifj, Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia vezetéséért továbbra is Fekti István lesz a felelős.

A sajtó és az internet népe is kiemeli Ocskay Gábor korszakalkotó és vezető szerepét abban, hogy a fehérvári és ezzel együtt a magyar jégkorong szintet tudott lépni, s immár erősen kopogtat a stabil A-csoportos tagság ajtaján. Ezek valós tények, ugyanakkor fontos kiemelni egy másik személynek, Tóth Istvánnak a szerepét, aki éppen 20 éve került az Alba Volán Rt. tóda Szélig Viktor lesz, a napi ügyeket ő koordinálja majd Fekti István társaságában, aki továbbra is alapvetően és első sorban az utánpótlásért, az Ifj, Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia vezetéséért lesz felelős.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >