Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Tűzifa a szociálisan rászorultaknak
Tűzifa a szociálisan rászorultaknak Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. március 03.
ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése Humán Közszolgálati Szakbizottsága határozatot hozott arról, hogy a téli időszakban immár harmadik alkalommal is tüzelőanyagot biztosít azon fákból, melyeket a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. vágott ki az elmúlt időszakban Székesfehérváron.

 

 

A támogatást a szociálisan leginkább rászoruló családok kapják, akik részére a térítésmentes szállítást már a mai napon megkezdik.   

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése Humán Közszolgálati Szakbizottsága ma döntött arról, hogy – az elmúlt hónapok két kiszállítása után még most, a tél végi időszakban is - tüzelőanyagot biztosít a szociálisan leginkább rászorultak részére. A Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. által összegyűjtött és tárolt fákból családonként azonos mennyiségben biztosítja a faanyagot, amelynek kiszállításáról térítésmentesen a Városgondnokság gondoskodik.

A tüzelőanyagok igényfelmérését a Polgármesteri Hivatal Szociális ellátási és Gyermekvédelmi Irodája végezte a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ, valamint a Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány bevonásával. A támogatás az idei téli időszakban összesen 163 családot érintett, akik számára minden esetben 2-3 hétre is elegendő tüzelőanyag kerül ingyenesen kiszállításra.  

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >