Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Zenei meghallgatás a Kodály Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Kész - Varga Mónika   
2017. március 07.
ImageA Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola március 7-én és 8-án 14.30 és 17.30 óra között zenei meghallgatásra várja mindazon nagycsoportos óvodásokat, akik az intézmény ének-zenei tagozatára jelentkeznek.

 

Az ősszel és télen megtartott kézműves, játékos iskolanyitogató foglalkozások után jövő héten tartja zenei meghallgatásait a Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola. Március 7-én és 8-án 14.30 órától várják azokat a nagycsoportos óvodásokat szüleikkel együtt, akik szeptembertől hozzájuk szeretnének járni az ének-zenei tagozatra. 

Mint az az iskola honlapján a leendő első osztályosok szüleinek szóló tájékoztatóban is megtalálható, a hagyományos ének-zenei oktatáson kívül, minden tanulónak lehetősége nyílik arra, hogy megismerkedjen a népi hangszerekkel, néptánccal, színjátszással (drámajátékkal) és képzőművészettel (grafika, rajz) is.
Az iskola pedagógusainak célja, hogy diákjait az alapkészségek megtanításán túl, megszerettesse a zenével. 

A meghallgatásra invitálják mindazokat a gyerekeket, akik szeretnek énekelni és táncolni. A pedagógusok mindkét napon 17.30 óráig várják őket az iskolában!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >