Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Élménybeszámoló Fa Nándorral Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 07.
Március 7-én, kedden 18.00 órakor a Városházán köszöntik Székesfehérvár földkerülő hajósát, Fa Nándort, aki élménybeszámolót is tart a jelenlévőknek. Az érdeklődők a beszélgetés keretében hallhatják a Vendée Globe mezőnyében nyolcadik helyen célba érkező, a Földet már ötödször megkerülő Fa Nándor kalandjait, tapasztalatait. Az eseményre sok szeretettel várnak minden érdeklődőt!

 

A székesfehérvári vitorlázó 63 évével a második legidősebb volt a mezőnyben, aki kiváló erőben vágott neki a Spirit of Hungary nevű hajójával a világ legnehezebb vitorlásversenyének, a Vendée Globe-nak. Fa Nándor harmadik Vendée Globe-ján indult, ahol egyedül egy 60 lábas (18 méter) hajóval, kikötés és külső segítség nélkül kellett körbehajóznia a bolygót.

 

 

Többezres tömeg várta – köztük rengeteg magyar – Fa Nándort, aki bőven eredeti célján, vagyis száz napon belül teljesítette a világ legnehezebb vitorlásversenyét, a Vendée Globe-ot. Február 8-án, valamivel déli tizenkét óra előtt haladt át a hivatalos célvonalon, ideje: 93 nap 22 óra 52 perc 9 másodperc volt. A fehérvári versenyző elé több mint húsz hajó ment ki három mérföldnyire Les Sables d'Olonne partjaitól.

A felejthetetlen élményekről most az érdeklődő közönség is számos izgalmas történetet hallhat! Március 7-én, kedden 18.00 órakor a Városházán köszönti Székesfehérvár a földkerülő hajóst, Fa Nándort, aki élménybeszámolót is tart a jelenlévőknek. A megjelentek érdekes történeteket hallhatnak a Vendée Globe mezőnyében nyolcadik helyen célba érkező Fa Nándortól. A programra sok szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >