Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Előadás lesz a babaházak babaporcelánjairól
Előadás lesz a babaházak babaporcelánjairól Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. március 07.
A Hetedhét Játékmúzeum újra könnyed tudományos programra invitálja ifjú látogatóit és a családokat. A Játék Szalon következő előadásán, jövő kedden Balla Gabriella művészettörténész avatja be az érdeklődőket a babaporcelánok, játékszerek titkaiba. A teadélutánra mindenkit szeretettel várnak!

 

Kicsiknek és nagyoknak: porcelán játékszerek Moskovszky Éva gyűjteményében címmel tart előadást a Hetedhét Játékmúzeum Réber-termében március 7-én, kedden 16.30 órakor Balla Gabriella művészettörténész, porcelánkutató. 

A Játék Szalon sorozatában a látogatók egy csésze tea mellett szerezhetnek érdekesebbnél érdekesebb információkat a játékszerekről. A babagyűjteményhez olyan minőségi babaporcelánok tartoznak, amelyeket a híres gyártók nagy műgonddal készítettek el. Hiszen a babagyerekek számára sem mindegy, milyen gyönyörű szervizekkel tálalhatnak a délutáni teához!

Az ismeretterjesztő előadásra ingyenes a belépés, a polgári szalonok hangulatával várják a látogatókat! A programról további információk a http://szikm.hu/programok/jatekszalon/ oldalon olvashatók.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >