Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Márciusi programok a Szent István Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 10.
Nemzetünk jövőjéről, a keresztény élet örömeiről és az operák világáról szóló érdekes előadásokat szerveznek márciusban a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. Ugyancsak szeretettel várják a közönséget az Egyházmegyei Ki Mit Tud? nyilvános elődöntőire, továbbá az Útkereső Filmklub vetítésére.

 

Gazdag programsorozatot kínál minden érdeklődőnek márciusban is a keresztény szellemiséget közvetítő és erősítő Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház.


Március 11-én és 18-án, szombati napokon 10.00 órától rendezik meg az V. Egyházmegyei Ki Mit Tud? tehetségkutató verseny elődöntőit. A ének-egyházi ének, a népdal-népzene, a néptánc-modern tánc, a vers- és prózamondás, a hangszeres zene, a kórus - kamarakórus és a keresztény pop-rock zene kategóriákban összesen 101 produkciót neveztek be a Székesfehérvári Egyházmegye területéről. Az elődöntők nyilvánosak, bárki számára megtekinthetőek.

Március 13-án, hétfőn 17.30 órától dr. Janka Ferenc filozófus, teológiai tanár lesz az intézmény vendége, aki „újratervezés - a keresztény életöröm távlatai” című előadására várja a hallgatóságot.

Március 20-án, hétfőn 17.30 órakor különleges komolyzenei program kezdődik „Opera-sziporka” címmel, melynek közreműködője a Magyar Állami Operaház főigazgatója lesz. Ókovács Szilveszter beszél a műfaj szépségeiről, közben énekelni is fog.

Március 27-én, hétfőn 17.00 órakor folytatódik az Útkereső Filmklub.  Ezúttal „Az asszony meg a lánya” című, 1988-ban készült olasz filmdrámát vetítik Sophia Loren főszereplésével.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >