Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Alba: helyreállt a világ rendje
Alba: helyreállt a világ rendje Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. március 27.
ImageAz NB I alapszakaszának záró körében kijavította csütörtöki csúnya hazai botlást az Alba Fehérvár. Braniszlav Dzunics vezetőedző együttese ezúttal bajnokesélyeshez és alapszakasz-győzteshez méltó produkcióval rukkolt elő, és egy szorosabb első harmadot követően érvényesítette a papírformát Kecskeméten.

 

A KTE elleni 88-65-ös sikerhez Edwards és Taylor 18-18, Lóránt 14, Keller Ákos 13 ponttal járult hozzá. Üröm az örömben, hogy a nem túl acélos teljesítményt nyújtó játékvezetők két Alba kosarast, Shepardot és Mohammedet is kiállították, ami nagyon komoly hátrány (a középszakasz első meccsén biztosan, hiszen azt ki kell hagyniuk), Burgess pedig sérült, tehát csak Taylor, Edwards és Farr játszhat elvileg a légiósok közül.

A felsőházi középszakaszban az első 5 helyezett játszik még egy oda-vissza kört, mindenki viszi magával az eddigi eredményeit, tehát az Alba gyakorlatilag három találkozóra való előnnyel vezeti a tabellát a Szolnok ellen győztes Körmend és a címvédő előtt. A negyedik helyre a Falco, az ötödikre a ZTE futott be.

A középszakasz menetrendjét még eddig nem hozta nyilvánosságra az MKOSZ, de a tavalyi példa alapján szinte biztos, hogy az Alba az első körben szabadnapot kap, majd a 4. Falco otthonában, Szombathelyen kezdi meg a 8 meccses ráadást, hogy aztán kialakuljon a rájátszás menetrendje, kiegészülve a középházból érkező legjobb három alakulattal.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >