Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Az ókori Római Birodalom és Pannonia Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 30.
ImageTehetséges alkotók számára biztosít lehetőséget a Szent István Király Múzeum azzal a képzőművészeti pályázattal, amit a közelegő Floralia ünnep kapcsán hirdettek meg, „Az ókori Római Birodalom és Pannonia” címmel. Az alkotások leadási határideje április 21. A legkiemelkedőbb pályamunkák alkotói könyvjutalomban részesülnek.

 

A 41. Floralia, tavaszköszöntő ünnep kapcsán a Szent István Király Múzeum által meghirdetetett képzőművészeti pályázatra festményeket, grafikákat, illetve különböző technikákkal készülő egyedi grafikákat várnak. A kikötés csak annyi, hogy azok mérete maximum 100x70 cm lehet. Három kategóriában kerülnek elbírálásra a pályamunkák: általános iskola felső osztályos diákjai, középiskolások, valamint amatőr művészek. 

A pályázatra e-mailben kérik a jelentkezéseket a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címre, míg az alkotásokat a múzeum Rendházában (Fő utca 6.) lehet leadni.  

A zsűri értékelésére április 25-én kerül sor, melynek eredményét kategóriánként április 26-án 14.00 órakor teszik közzé a www.szikm.hu oldalon, valamint a Szent István Király Múzeum közösségi oldalán. A legkiemelkedőbb alkotások műfajonként és kategóriánként könyvjutalomban részesülnek. 

A beérkezett pályaművek a Floralia rendezvény időtartama alatt, csoportos kiállítás keretében megtekinthetőek lesznek. 

Részletes információ a pályázattal kapcsolatban és a plakát itt:
http://szikm.hu/programok/floralia-rajzpalyazat/

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >