Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Otthon is kikapott az Alba
Otthon is kikapott az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 10.
ImageAz alapszakaszt nagy fölénnyel megnyerte, ám a középszakasz rajtjánál alaposan beragadt az Alba Fehérvár férfi kosárlabdacsapata az NB I-ben. A Magyar Kupa-győztes alakulat előbb csütörtökön, Szombathelyen maradt alul a hajrában a Falco vendégeként, majd vasárnap este a ZTE-től is vereséget szenvedett, ráadásul saját közönsége előtt.

 

Most egy utolsó másodpercben esett tripla okozta a vesztét, aminél nincs bosszantóbb dolog ebben a sportágban. Összességében a 89-90-es eredmény nem csak ennek, hanem az egész találkozón mutatott gyengébb védekezésnek köszönhető. Nagyon gyorsan fel kell ráznia csapatát Braniszlav Dzunicsnak, mert csütörtökön (április 13.) a Szolnok látogat a Gáz utcába, és még egy hazai botlás nem fér bele, ha a rájátszásban végig szeretne pályaelőnyben kosarazni.

Burgess és Tóth sérülésük okán még sokáig nem lesznek bevethetők, ám ennél nagyobb baj, hogy Lórántot kiállították a játékvezetők, így az Alba egyik legfontosabb játékosa nem lehet pályán a nagy rangadón. Mindenesetre nélküle kell kikecmeregni a gödörből, merthogy abba került a csapat, az nem lehet kérdéses.

A csütörtökön 18.00 órakor kezdődő derbin nagyon kell a szurkolók biztatása is. Akinek nincs még esti programja, ne is szervezzen magának, akinek van, s szereti a sportot és az Albát, van még ideje lemondani...

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >