Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Alba: az utolsó meccs dönt Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 02.
ImageAz utolsó forduló dönt a középszakasz első helyéről a férfi kosárlabda NB I-ben, miután az alapszakaszt fölényesen abszolváló, ám a második etapban gyengélkedő Alba Fehérvár Puebla Plus, valamint a legfőbb üldöző Körmend is kikapott a vasárnapi játéknapon.

 

Az Alba Szolnokon egy végletekig kiélezett csatában bukott el 80-78-ra, a Körmend pedig a vasi derbin a Falco ellen vesztett simán, 92-80-ra. Az utolsó fordulóban, csütörtökön (május 4. 18.00) a fehérvári egylet éppen a Körmendet fogadja majd. A sorsa a saját kezében van, ha nyer, az első helyről kezdi a rájátszást, s végig pályaelőnyben lesz, ha netán kikap, s a ZTE megveri a Falcót, akkor csak a 3. helyen zár, ami nagy csalódás lenne, hiszen gyakorlatilag a szezon elejétől csak a hátát nézte a mezőny.

Braniszlav Dzunicsnak nincs könnyű dolga, hiszen az alapszakasz hajrájától sérülések és eltiltások tizedelték és bomlasztották meg "serege" remek egyensúlyát és produkcióját, Burgess, Tóth Péter, de legfőképp Edwards kiesése láthatóan hatalmas érvágás a csapatnak, ráadásul Shepard sincs még "egyben", bár Szolnokon már beszállt, szinte semmit sem tudott hozzárakni a csapat játékához, remélhetőleg csütörtökön ez másként lesz. Ilyen körülmények között kell megtalálni a győztes receptet a nem kevésbé sok problémával küzdő, de mindig veszélyes Körmend ellen. Ha valaki, Dzunics képes arra, hogy ezt meg is találja...

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >