Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Alaposan visszavágott a KAC
Alaposan visszavágott a KAC Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. december 03.

ImageAz Alba Volán Klagenfurtban vendégszerepelt kedden, ahol a hazaiak alaposan visszavágtak a vasárnap, Székesfehérváron elszenvedett vereségükért. - Ted Sator vezetõedzõ úgy döntött, a klagenfurti visszavágón is bizalmat szavaz a vasárnap parádézó Becze kapusnak. A fiatal hálóõr hamar hasonlót élhetett át, mint két napja Hetényi, ugyanis a Volán - már sajnos szokásosnak mondható módon - pocsék rajtot vett.

Bõ két perc elteltével már két gól volt a hazaiak elõnye, Norris és Schuller is betalált az második perc végén 13 másodperc alatt.

Az elsõ sorunk szerencsére hamar megvillant, másfél perc múlva szépítettünk Palkovics révén. Kettõs emberelõnybe kerültek a hazaiak, amikor ez már szimplára olvadt, Brown újfent két gólosra növelte az osztrák elõnyt. Alig tíz perc telt el a meccsből, és kísértetiessé vált a hasonlóság vasárnaphoz, Sator mester ugyanis kapust cserélt, érkezett Hetényi. Négy emberhátrányt védekeztünk ki sorban, így nem lépett meg jelentõsen a KAC.

A középsõ felvonásban is a hazaiak akarata érvényesült, igaz négy emberelõnyt is kihasználatlanul hagyott a Volán. Ezen a ponton már sejthetõ volt, hogy véget értek az egybeesések a hétvégi találkozóval. A befejezõ húsz percben a Klagenfurt értékesítette egyik létszámfölényét, Craig volt eredményes, a végén pedig Norris adta meg a kegyelemdöfést. Ezzek a KAC visszavágott a vasárnapi vereségéért.

EC KAC - Alba Volán 5-1 (3-1, 0-0, 2-0)
Klagenfurt, 3500 néző, vezette: Winter, Sporer, Zehenthofer.


EC KAC: Swette - Reichel, Tory, Hager, Schneier, Craig, Brown, Kirisits, Brandner, Shantz, Harand, Furey, Ratz, Herburger, Norris, Schellander, Mühlstein, Jakobitsch, Geier M., Schuller, Geier S. Vezetõedzõ: Manny Viveiros.


Alba Volán: Becze - Horváth, Tokaji, Palkovics, Ocskay, Benk, Martens, Byström, Fekete, Martz, Kovács, Forsyth, Jobb, Nagy, Sofron, Hegyi, Ondrejcik, Vaszjunyin, Hetényi (kapus). Vezetõedzõ: Ted Sator.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >