Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Pénteken az Innsbruck érkezik Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. december 05.

ImageÚjabb remek mérkőzésre van kilátás, hiszen az Alba Volán közvetlen riválisa, a HC Innsbruck vendégeskedik pénteken este Székesfehérvárott. - Keményen megdolgozott a két pontért vasárnap az Alba Volán a Klagenfurt ellen, lelkes közönsége nagy örömére, ám két nap múlva már nem sok esélye volt a siker megismétlésére az osztrákok otthonában.

 

"Rendkívül sokat kivett belőlünk a vasárnapi összecsapás." - magyarázta el a helyzetet Ted Sator vezetőedző, aki hozzátette, hogy nem volt különösebben csalódott a keddi vereség miatt, hiszen eleve nem látta nagy esélyét annak, hogy három napon belül kétszer is sikerül két vállra fektetni a KAC-ot.

"A Klagenfurtban számos egykori NHL-játékos játszik, és ez a különbség kedden ki is jött. Egyik sorunk sem tudta felvenni velük a versenyt, még a légiósaink sem." - ütött meg önkritikus hangnemet a mester. Az Innsbruck nemrég még mögöttünk állt a tabellán, ám mára megváltozott a helyzet. "Sérüléshullám sújtotta az Innsbrukot, de mióta felépültek a játékosaik, már hozzák azt az eredményességet, ami várható is tőlük. Az utóbbi fordulókban kiválóan játszottak." - mondta Sator edző.

Az EBEL-alapszakasz felénél Sator edző kissé aggódik a hokisai mentális és fizikális fáradtsága miatt.

"Jónéhány játékosnak ez az első ennyire hosszú és megterhelő szezonja. És nem is nagyon tudunk kívülről segítséget szerezni, magunknak kell megoldanunk ezt a helyzetet. Bizony, feladja mindannyiunknak a leckét, hogy Bonni és Couture eltiltásának a végéig nincs módunk új embert bevetni, a keret pedig roppant szűk." - tette hozzá a szakember.

Az Alba Volán kezdőösszeállítását pénteken hirdeti ki a szakmai stáb, de minden bizonnyal visszatér a kapuba Szuper Levente. "Ha ő áll a kapuba, egy csatárunkat ki kell hagynunk a pontrendszer miatt." - érzékeltette a dilemmát Sator mester.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >