Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Zalában rakott rendet az Alba
Zalában rakott rendet az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 29.
ImageHiába a demoralizáló hazai vereség, a pályaelőny elvesztése, két nap elég volt az Albának, hogy összekapja magát, s idegenben javítsa ki, amit saját közönsége előtt elrontott a ZTE ellen a férfi kosárlabda NB I elődöntőjében. A párharc második összecsapását végig vezetve, viszonylag simán nyerte meg a fehérvári együttes 94-85-re, így 1-1-re módosult a valamelyik fél harmadik sikeréig tartó párviadal állása.

 

A győzelem kulcsa a koncentráltság volt. Most nem aludt be az elején Braniszlav Dzunics csapata, jól védekezett és támadásban is keveset hibázott. A záró játékrész elejéig volt szorosabb a derbi, addig jól kapaszkodott a ZTE, ám ekkor egy 0-12-es rohammal döntött az Alba Fehérvár Puebla+, mínusz 15-ről már nem tudott felállni a házigazda.

Lóránt újra a legjobb formáját hozva 19 pontot szórt, de a 16 pontos Shepard, a 14-ig jutó Mohammed, a 13 egységet termelő Taylor, a 12 pontos Keller, a 11 pontos Farr és a 9 pontjával is sokat segítő, sérüléséből visszatérve egyre jobban mozgó Edwards szintén sokat tett a nagyon fontos győzelemért. A zalai katlanban nagyon kevesen tudnak nyerni. Folytatás kedden (május 30, 20.00), amikor újra az Alba lesz a pályaválasztó.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >