Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ahol tudnak, segítenek
Ahol tudnak, segítenek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. június 06.
ImageAz elmúlt időszakban is töretlen lelkesedéssel szervezte karitatív tevékenységét a Velencei és Velencei-tó Környéki Nagycsaládosok és Rászoruló Családok Klubja. Fekete Zsuzsanna klubvezető elmondta, hogy igen sikeres volt a cipősdoboz-akció, melynek keretében Koszti András polgármester közreműködésével 80 gyermeket ajándékoztak meg.

 

Ezen kívül négy kismamát láttak el babakelengyével, egy 3 gyermekes kislángi családnak bútorral, közel kilencven kerecsendi gyermeknek egy teherautónyi adománnyal segítettek. A martonvásári árvákat és a kárpátaljai rászorulókat sem hagyták ki, nekik is juttattak adományokat, ajándékokat, főleg játékokat. Palántákat ugyancsak osztottak, ezzel is segítve a velencei családokat.

Ami a közeljövőt illeti, ismét készülnek a velencei mentőállomásra közel 100 plüssmacival, de indul június 5-én varrótanfolyam és a hagyományos nyári táborok sem maradnak el. Fekete Zsuzsanna elmondta, hogy még bőven van hely a különböző tematikájú napközis "összetartásokon", s szeretettel fogadják a jelentkezőket. További információk a klubról, programjaikról és a táborokról: https://www.facebook.com/Velenceiekert/

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >