Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Negyedszer is nullára nyert a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. június 23.
ImageIgen kecsegtetően kezdődött Marko Nikolics edzői munkássága a Videoton labdarúgóinak vezetőedzőjeként, ugyanis alig 2 hét közös munkával és négy felkészülési mérkőzéssel a háta mögött elmondhatja azt, amit előtte kevesen a piros-kékek trénerei közül: zsinórban négy találkozót megnyert irányításával a gárda, ráadásul mindet komoly, európai színvonalat képviselő csapatok ellen, úgy, hogy még gólt sem kapott.

 

Az osztrák edzőtábor legvégére maradt a legnehezebb ellenfél, az orosz Premjer Liga tavalyi ezüstérmese, idei 6. helyezettje, a legutóbbi BL-kiírásban csoportkörös és ott a Bayern Münchent is legyőző FK Rosztov, amely tavasszal az Európa-ligában a későbbi győztes Manchester United ellen búcsúzott a nemzetközi kupaporondtól. Az oroszokat Scsepovics fejes góljával verte 1-0-ra a Nikolics-gárda.

A Vidi a meccs után elindult haza 10 napos ausztriai edzőtáborából, s itthon folytatja a hangolást a máltai Bazant FC elleni EL-párharcra, melynek első összecsapása Felcsúton lesz június 29-én 20.45-kor.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >