Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Retrósztárok vitték a show-t Velencén
Retrósztárok vitték a show-t Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. június 26.
Június 23 és 25. között ismét fesztiválhangulat uralkodott a Velencei Vízi Várnál (VVV) az Északi Strandon, ahol harmadik nekifutásra rendezték meg "A Mi Velencénk Fesztivál" eseményeit.

 

 

Az alapvetően magyar zenékre, előadókra épülő rendezvényt most is leginkább a két külföldi sztárvendég, a 90-es években berobbant német ATB (Andreas Tanneberger) és az ezredfordulón az európai diszkókat uraló olasz Gigi D'Agostono húzta. A látogatók jelentős része rájuk és az 1992-93-as honi tarolása után feloszlott, ám mostanság újra éledező, Geszti Péter vezette Rapülők trióra volt kíváncsi.

Nem volt érdektelen a publikum számára Zoltán Erika, a TNT vagy éppen az örökifjú Korda Gyuri bácsi (még mindig nagyon jó a humora) Balázs Klárikával az oldalán sem, azaz a retro továbbra is hódít.

A jó "öreg" DJ-k és ceremónia mesterek sora, Budai, Sterbinszky, DJ Dominique és Bárány is stabil közönséget táncoltatott, éppen úgy, mint Náksi Attila vagy az Erős vs. Spigiboy duó. Majka & Curtis, Pixa, Peat Jr, a Delta, Burai Krisztián, Horváth Tamás, Antonyo és még többen mások már a mai ifjak kedvére léptek színpadra, illetve álltak a DJ pult mögé.

Összességében elmondható, sikeres volt "A Mi Velencénk", jó indítása a nyári velencei fesztiválszezonnak, s felvezetője a július 11 és 17 között esedékes EFOTT egyhetes giga eseményfolyamának.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >