Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
MésziStock Fesztivál és Vértesi Piknik Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. június 30.
Kerti partiból egy sokakat megmozgató programsorozattá nőtte ki magát az elmúlt években a MésziStock Fesztivál, amely az előttünk álló hétvégén várja a látogatókat Zámolyon. Az összművészeti és a környezettudatosságot szem előtt tartó programsorozat vasárnap kiegészül a Vértesi Piknikkel, bemutatva a környékbeli települések értékeit is.

 

 

A MésziStock fesztivál egy Fejér megyei kötődésű  társaság kerti partyjából indult útjára. A barátok 2008 óta minden nyáron összegyűltek, hogy találkozzanak, szórakoztassák magukat, majd 2011-től már a nagyközönséget is. A környezettudatosságot hangsúlyozó és a környék értékeit felvonultató összeművészeti rendezvény idén június 30-tól július 2-ig, péntektől vasárnapig kerül megrendezésre Zámolyon, a zámolyi elágazásnál.

A pénteken 16.30 órakor kezdődő programsorozat keretében lesznek koncertek, sportbemutatók, túravezetések, kézműves foglalkozások, workshopok és különféle témájú beszélgetések, illetve a standokon bemutatkozik több civil szervezet. A fesztiválnapokat idén megtoldották egy ingyenes levezető nappal, ami a „Vértesi Piknik” elnevezést kapta. Vasárnap nemcsak Zámoly, hanem a környékbeli települések, Csákberény, Csákvár és Gánt értékeit is megismerhetik a vendégek. Lesz főzőverseny, kézműves vásár, sör- és borkóstoló, délutáni kvíz, illetve ingyenes egészségügyi szűrés. Az estet a környékbeli zenészek előadásai zárják.

A Székesfehérvártól mindössze 15 percre fekvő mező tökéletes helyszínt biztosít mindenkinek, aki a szabadba vágyik kikapcsolódni egy hétvégére.
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >