Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Kapcsolódjunk össze a Bőrgyárban! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 20.

ImageA baráti kapcsolatok elmélyítése céljából Kapcsolat Estet szervez a Bőrgyár Kulturális Egyesület május 24-én. A délután-éjszakai-másnap reggeli programon zenehallgatás, palacsinta sütés, ping-pongozás, filmvetítés, kiállítás-megnyitó, s még számtalan „culture” várja az Egyesület jelenlegi és leendő tagjait, s azokat is, akik csak nem tudnak ellenállni a megszokottól igencsak eltérő műélvezésnek.

A Kapcsolat Est – a tervek szerint és a bevonható közeg aktivitásától függően – már kora délután elkezdődik, amikor a Bőrgyár udvarán baráti ping-pongozás veszi kezdetét. Aztán majd sistereg a palacsintasütő is, miközben világzenei hanglemezekből árad a jótékony muuuuuuusic.

A 18 órára már eléggé vidám hangulatban lévő társaság az említett időpontban átsétál a Nemzetközi Kortárs Lebegő Print-out Kiállítás megnyitójára a buszpályaudvarra. Ez a program-rész a IX. Kortárs Művészeti Fesztivál keretében valósul meg, s igencsak különlegesnek mondható: a tárlaton 8 külföldi fotóművész 17 fotóval, 3 magyar honfitársunk pedig 7 fényképpel mutatkozik be. A kiállítás leghíresebbnek mondható darabja minden valószínűség szerint Jan von Holleben fotója lesz a „Dreams of Flying” sorozatból, amely 2004 óta 15 díjat nyert el világszerte. A print-outok (vagyis az eredeti fotók másolatai) pedig nem a falakat díszítik majd, hanem a mennyezetről lógnak alá június 7-ig.

No, de vissza a Bőrgyárba: az éjjeli vígalom élő zenéjéről a Mizantrop, az Esclin Syndo és Dj. Mesterházy (syrup.hu) gondoskodik. – Természetesen díjtalanul.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >