Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Cégérek és emlékkutak nyomában sétálhatunk pénteken
Cégérek és emlékkutak nyomában sétálhatunk pénteken Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. július 27.
ImageZáróprogramjaihoz érkeztek a Mindigmás tematikus séták: a Tourinform Iroda szervezésében pénteken a város legszebb cégéreit, szombaton pedig a belvárosi emlékkutakat ismerhetjük meg. Szombaton délután újra buszos kirándulást szerveznek Gorsiumba és Fehérvárcsurgóra – a hűsítő kultúrkoktél a Pompeji kiállítást és a Károlyi Kastélyt mutatja be.

 

 

Hétvégén zárulnak a Mindigmás tematikus séták a Tourinform Iroda szervezésében. A Fehérvári cégérek programon a cégérek kialakulásáról, készítőikről, az inspirációkról hallhatunk, miközben a csodálatos belvárosi épületeket is megismerhetjük július 28-án, pénteken. Sóvár szeme kutat kutat? – a tréfás elnevezés a felfedezésre váró emlékkutakra utal, mint a Koronás kút, a Püspökkút vagy a Török kút. Aki meghallgatja a történetüket a sétán július 29-én, szombaton, valódi és kultúrszomját is olthatja. Az indulás mindkét napon 19.30 órakor lesz az Országalmától, jegyet venni a Tourinform Irodában lehet.

Ezen a hétvégén a Hűsítő kultúra buszos kirándulása július 29-én, szombaton 14 órakor indul a Skála mögötti parkolóból. Az úticél a Gorsium Régészeti Park a Pompeji – Élet és halál a Vezúv árnyékában című kiállítás megtekintésével és a Károlyi Kastély Fehérvárcsurgón. A részvételi díjban az utazás, az idegenvezetés és a belépők is benne vannak, a program regisztrációhoz kötött, a 22/537-261-es telefonszámon lehet hívni a Tourinform munkatársait.

További részletek olvashatók a http://turizmus.szekesfehervar.hu/tourinform oldalon.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >