Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow U23-as triatlon Eb Velencén
U23-as triatlon Eb Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. július 27.
ImageA Tour de Hongrie profi kerékpáros körverseny után néhány héttel, augusztus 4-6. között újabb kiemelt versenysport esemény helyszíne lesz Velence. A tóparti városban randevúznak Európa legjobb 23 év alatti triatlonistái, köztük több tehetséges és igen eredményes magyar versenyző is.

 

 

A mezőnyben ott lesz a friss junior Európa Kupa győztes Lehmann Csongor, a kontinentális ranglista 7. helyezettje, Soós Gergő, valamint az a Bicsák Bence is, aki második magyarként nyerte meg a hazai Világkupa futamot néhány napja Tiszaújvárosban, s tavaly U23-as világbajnoki bronzot szerzett.

A versenyközpont az Északi Strandon, a Velencei Vízi Várnál lesz. Az első napon, augusztus 4-én, pénteken tréningekre, gyakorlásokra és a versenyzői eligazításra kerül sor, míg a szombati fő versenynapon (augusztus 5.) 13.00 órakor rajtolnak az U23-as hölgyek, 17.00 órakor a férfiak. A megmérettetésen a mezőny tagjai 1500 métert úsznak, 40 km-t kerékpároznak és végül 10 km-t futnak. Vasárnapra a vegyes váltók versengése marad, 14 órai kezdéssel.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >