Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Alba: start augusztus közepén
Alba: start augusztus közepén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. július 31.
ImageAugusztus 14-én kezdi meg a felkészülést az új szezonra az Alba Fehérvár férfi kosárlabda-csapata. A szakmai stáb igencsak "hagyománytisztelő" lehet, mivel jórészt ugyanazokkal az ellenfelekkel - és ugyanabban az időszakban - találkoznak a ráhangolódás heteiben, mint tavaly.

 

 

Ez persze nem baj, sőt, ha a következő idénynek is bajnoki arany és MK-diadal lesz a vége, lehet ez sokáig bebetonozott program! Ezúttal is a szlovák Komárno lesz a Dzunics-gárda első ellenfele augusztus 26-án, szombaton, 18 órakor az Alba Regia Sportcsarnokban. Négy nappal később, augusztus 30-án, szerdán a Veszprémmel mérkőzik az Alba, a kezdési időpont és a helyszín még bizonytalan.

Az viszont teljesen biztos, hogy szeptember 2-án viszonozza a révkomáromiak egy héttel korábbi látogatását, szeptember 6-án, szerdán, 18.30-kor pedig a kaposváriakat látja vendégül. Szeptember 9-én Kecskeméten lép pályára a fehérvári egylet, szeptember 13-tól 15-ig pedig a lengyelországi Ostrówban egy rangos felkészülési tornán élesítheti a formáját. Szeptember 18-án, hétfőn, 18.30-kor a kolozsváriakat látják vendégül Markovicsék, majd jöhet az első tétmeccs, mégpedig szeptember 24-én, a Bajnokok Ligájában észt vagy macedón ellenféllel szemben. Az NB I sorozata október elején startol majd.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >