Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Vidi: fontos 3 pont Mezőkövesdről
Vidi: fontos 3 pont Mezőkövesdről Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. augusztus 07.
ImageA Bordeaux bravúros legyőzése (és kiejtése az Európa-ligából) után Mezőkövesden, az első két forduló után még éllovas, ám legutóbb a Fraditól alapos verést (0-5) kapó Zsóry FC otthonában lépett pályára a labdarúgó NB I 4. körében a Videoton.

 

A csütörtöki nehéz öszecsapás ellenére sikerült fáradtan is begyűjtenie a nagyon fontos 3 pontot a fehérvári együttesnek, amely - a második félidő elején megsérülő - Henty és Lazovics góljaival 2-0-ra nyert és 8 ponttal a Honvéddal teljes holtversenyben az élre állt. A tabella annyira szoros, hogy az éllovasok és a 9. helyezett között mindössze 3 pont a különbség! A Vidi legközelebb augusztus 12-én, szombaton 20.30-kor a Debrecent fogadja, győzelmi esélyekkel.

 A további eredmények: Debrecen - Ferencváros 0-0, Újpest - Vasas 1-0, Paks - Haladás 2-0, Balmazújváros - DVTK 4-0, Puskás Akadémia - Honvéd 0-2.

A mezőny egyik legjobb keretével rendelkező Fradi a Mezőkövesd kiütése után újra gyengébbik arcát mutatta, a DVSC pedig még mindig nyeretlen. Éppen úgy, mint a Honvéd ellen két hatalmas potyagóllal betliző Puskás Akadémia. A címvédő kispestiek malmát továbbra is hármasban hajtja Lanzafame, Eppel és Fortuna, nélkülük alighanem egyszerű középcsapat lenne a bajnok, vagy még az sem... A Balmazújváros éppen az addig remekül menetelő DVTK ellen szerezte meg első sikerét az élvonalban, az Újpest pedig ebben a szezonban a Vasas ellen három iksz után nyert először. A Paks is első 3 pontjának örülhetett az idén nem túl acélos Haladás ellenében.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >