Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Jó fogás volt Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. augusztus 08.
ImageCsaknem 100 versenyhorgász viaskodott egymással augusztus első hétvégéjén a velencei evezőspályán, a Feeder országos bajnokságon. A mezőnyben több nagy nemzetközi sikerrel - vb-címmel is - rendelkező résztvevő volt, ami garanciát jelentett a színvonalra.

 

 

A sok jó horgász közül ezúttal Sivák Mátyásnak, a WalterLand-Maros Mix Team versenyzőjének jött ki legjobban a lépés, ő lett az idei Feeder ob-győztese, megelőzve két klubtársát, Arató Soma Gergelyt és Siroki Dávidot. Ők vehették át a trófeákat és érmeket a MOHOSZ vezetőitől és Koszti András polgármestertől.

- 2017-ben a VIII. Feeder országos bajnokságot 98 résztvevővel a Velencei-tavi evezőspályán rendeztük meg. A rendkívüli hőség miatt minden versenyzőnek nem csak a halakkal kellett megküzdeni, de a perzselő Nappal is. A víz is rendkívül meleg volt, így különösen nehéz volt a pályára jellemző dévérkeszegeket egy pontba gyűjteni. Sokaknak feladta a leckét most a versenypálya, de az első 2 forduló eredményeiből egyértelműen kiderült, hogy van megoldás még az ilyen nehéz helyzetekre is. Többen is úgy várták a mindent eldöntő harmadik fordulót, hogy korábban mindkét nap nyerték szektorukat. Ehhez pedig 8–10 kg dévérkeszeget kellett fogni. Az utolsó fordulóban kiélezett küzdelem zajlott az elsőségért, amit végül Sivák Mátyásnak sikerült megszereznie, aki hibátlan horgászattal, 3 szektor egyest horgászva, a legtöbb fogott súllyal megérdemelten nyerte el a Feeder magyar bajnok címet. - foglalta össze a verseny legfontosabb történéseit a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) versenyszervezője, Polyák Csaba.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >