Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Vállalkozz Magyarország!  képzési és üzleti lehetőség 18-30 év közötti fiataloknak
Vállalkozz Magyarország!  képzési és üzleti lehetőség 18-30 év közötti fiataloknak Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. augusztus 18.
ImageVállalkozz Magyarország! mottóval indítanak képzési programot pályakezdő, vagy álláskereső fiatalok számára a Közép-dunántúli régióban. A képzést sikeresen teljesítők akár 3 millió forint támogatást is kaphatnak saját vállalkozásuk elindításához. A jelentkezéseket folyamatosan fogadják a program hivatalos weboldalán.

 

 

A „Vállalkozz Magyarország! – Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a Közép-dunántúli Régióban” elnevezésű projektet a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft., az Enterprise Hungary Nonprofit Kft. és az Budapesti Corvinus Egyetem oktatóit tömörítő Ifjúsági Vállalkozásélénkítő Egyesület konzorciuma valósítja meg.

A program a régióban élő, 18-30 év közötti, legalább egy hónapja regisztrált álláskereső fiatalok számára kínál lehetőséget saját vállalkozásuk elindításához és üzleti tervük kialakításához. 220 személy számára biztosítanak képzést, és 130 új vállalkozás létrehozását támogatják. A képzést eredményesen teljesítők, akik jóváhagyott üzleti tervvel rendelkeznek és kellően motiváltak, minimum 2, maximum 3 millió forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak, hogy fedezni tudják a vállalkozásindítás költségeit.

A jelentkezéseket folyamatosan fogadják a program hivatalos weboldalán, a http://vallalkozzmagyarorszag.hu/kozepdunantul/ portálon. A regisztrációt követően a mentorok felveszik a kapcsolatot a jelentkezőkkel a megadott elérhetőségen.

Weboldal:
http://vallalkozzmagyarorszag.hu/kozepdunantul/
Facebook oldal:
https://www.facebook.com/vallalkozzmagyarorszagkd/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCzjAtCxqT18RVQYNvQm9vBQ

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >