Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Megújult az Előd utca
Megújult az Előd utca Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. augusztus 25.
Kicserélték az Előd utcában az aszfaltburkolatot és a csapadékvíz-elvezető árkokat is. A felújítás részleteiről Deák Lajosné tájékoztatta az újságírókat a beruházás műszaki átadásán.

 

 

Felújítási munkák történtek az elmúlt hónapokban az Előd utcában. A korábbi rossz állapotú burkolatot lecserélték: új kopóréteg került beépítésre a változó rétegvastagságú kiegyenlítés után. Ezen túl megújították az utca vízelvezetését is, a meglévő árok profilozásával, valamint a lapburkolatok és rossz állapotú átereszek cseréjével. A kivitelezés során megtörtént az árok felőli oldalon a padkanyesés, mely a burkolatra hulló csapadék gyorsabb lefolyását segíti, valamint burkolt padka is készült a Hétvezér Általános Iskola felőli oldalon. 

A körzet önkormányzati képviselője, Deák Lajosné a műszaki átadáson elmondta, hogy az Előd utca felújítási munkálatai május elején kezdődtek el. A beruházás során az út felületét cserélték ki, valamint megújult a csapadékvíz-elvezető árok is. A beruházás a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. idei évi programjának keretében, valamint képviselői keretből valósult meg 846 m²-en. Beszélt arról, hogy a lakosok kérték a beruházást, és az út mellett lévő általános iskola miatti sűrű forgalom is indokolta ezt.
Elmondta azt is, hogy további beruházások vannak folyamatban a városrészben, amelyek uniós támogatásokból, kormány általi finanszírozásból, valamint önkormányzati keretből valósulnak meg.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >