Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Októberben lehet kész az új kilátó
Októberben lehet kész az új kilátó Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. augusztus 31.
ImageHátráltatta szél és fagy, a fővállalkozó céggel kapcsolatos probléma, ennek ellenére, ha a vártál lassabban is, de még az idén biztosan elkészül az új Bence-hegyi kilátótorony Velencén. A kis híján 20 méter magas, még állványzattal körülvéve is impozáns építmény kivitelezési munkálatai a hajrához értek.

 

 

A település polgármestere, Koszti András személyesen tájékozódott a helyszínen, s elmondta, hogy a kisebb-nagyobb nehézségek ellenére szinte biztos, hogy az ősz folyamán elkészül a velencei-tavi térség emblematikus építménye.

- Tekintettel arra a tényre, hogy a beruházáshoz, kiváltképp a kivitelezési munkákhoz Velence városának a terület biztosításán kívül egyéb más köze nincs, magam is csak a beruházó Vadex Zrt vezetőitől és a helyszínen, a tényleges kivitelezést végző cég munkatársaitól kapott közvetlen információk alapján tudok tájékoztatást adni. Az illetékesek kérdésemre ma megerősítették, hogy az őszi - reményeik szerint októberi - befejezés prognosztizálható. Az eredeti fővállalkozó cég problémái miatt új közbeszerzési eljárást kellett indítaniuk, melynek zárása és eredményhirdetése után, szeptember elsejét követően, a jövő héttől folytatódnak és az őszi időszakban be is fejeződnek a munkálatok az új fővállalkozó irányításával. Ez azt jelenti, hogy a tereprendezési munkálatokat, és a műszaki átadást követően ideális esetben még az idén ősszel, október vagy november hónapban a nagyközönség is megtapasztalhatja azt a csodálatos panorámát, amit most még csak a mellékelt fotók által tudunk érzékeltetni. - foglalta össze a beruházás állásával kapcsolatos információkat Koszti András polgármester.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >