Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Börgöndön, Szedreskertben és Kisfaludon is mulatoznak a hétvégén
Börgöndön, Szedreskertben és Kisfaludon is mulatoznak a hétvégén Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. augusztus 31.
ImageHárom városrészi rendezvény színesíti szeptember 2-án, szombaton Székesfehérvár programpalettáját. Délelőttől egészen az esti órákig tartanak a Börgöndi Mulatságok, a Szedreskerti Mulatság és a Kisfalud Novaj-pusztai Vigasság eseményei. Kiváló kikapcsolódási lehetőség ígérkezik gyerekeknek, felnőtteknek, családi és baráti közösségeknek egyaránt.

 

 

A 8. Börgöndi Mulatságok megnyitója szombaton 10.00 órakor kezdődik a Szent Antal kápolna melletti parkban. A programok között szerepel Andi bohóc, baranta harcművészeti bemutató, az Arconic-Köfém Nyugdíjas Klub férfi kórusának és néptáncosainak műsora, de érkezik a Laguna Táncegyesület is. 17.00 órától a F.O. együttesé lesz a színpad, a mulatságot 18.00 órától a Winnetou JR Country zenekar fellépése zárja. Rendeznek főzőversenyt is, melynek eredményhirdetését 13.00 órakor tartják. A gyerekek egész nap használhatják az ugrálóvárat, de lesz arcfestés, kézműves kirakodó vásár és sok egyéb program.
Plakát itt:
http://okkfehervar.hu/index.php?pg=media103591_hu


A Szedreskerti Mulatság szintén egy hagyományos kora őszi rendezvény, amely szombaton 15.00 órától indul a Palotai úti sportpályán.  A nyitó köszöntőket követően fellép Gergely Róbert, Zsigmond Lala, a TáncolKodó táncegyüttes, Bokányi Zsolt és Grasics Anita. Itt lesz Magyarország népszerű operett énekese, Oszvald Marika, őt a Felicita Táncegyüttes, Mr. Retrocselli és a Dupla KáVé követi a színpadon. A műsorvezető Németh Gábor lesz.
Plakát itt:
http://www.teleelettel.hu/esemeny/4803/szedreskerti_mulatsag


A Kisfalud Novaj-pusztai Vigasságot harmadik alkalommal rendezik meg szintén szombaton a Kisfaludi Közösségi Házban. A programok 10.00 órakor kezdődnek, családi csapatversenyek, szülő-gyerek műsorok, valamint pörköltfőző verseny várja az érdeklődőket. A színpadi produkciók 15.00 órától indulnak, fellép a Kis Zenészek együttes, a Maya Trió, Váradi Eszter Sára és Keller János, valamint a Blokk Zenekar. A műsort Horváth-Winter Diána vezeti.
Plakát itt:
http://www.teleelettel.hu/esemeny/4784/iii._kisfalud_novaj-pusztai_vigassag



A rendezvényekre szeretettel várják a székesfehérváriakat és minden érdeklődőt!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >