Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Sikeres pályázat: közel egymillió forint a Mobilitási Hétre Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. szeptember 06.
ImageA Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap elnevezésű szeptemberi programsorozat nemzeti koordinátoraként közel 70 millió forinttal segíti 175 hazai rendezvény megvalósítását. A Fehérvári Programszervező Kft. 922 ezer forintos támogatást nyert el a minisztérium pályázatán.

 

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium tájékoztatása szerint augusztus végéig 182 település pályázott a támogatásra. Az egyedi támogatás útján elnyert összegek hozzájárulnak a települések környezettudatos, helyes és biztonságos közlekedést népszerűsítő, szemléletformáló programjainak szervezéséhez.

A támogatásban részesített szervezetek között szerepel a Fehérvári Programszervező Kft. is, amely 922 750 forintot nyert el a pályázaton. A rendezvénysorozat szeptember 18-22. között zajlik majd Fehérváron, a résztvevők között ebben az évben is ott lesz a Gaja Környezetvédelmi Egyesület, amely szeptember 19-re hirdette meg immár hagyományos konferenciáját diákoknak, pedagógusoknak. A Székesfehérvár Városi Természetbarát Szövetség Zöld Fehérvár programjában a természetvédelmi területek bejárására hívja az érdeklődőket hétfőtől péntekig. A Mobilitási Hét záróakkordja az Autómentes Nap: szeptember 22-én délelőtt a Várkörút a bíróság épületétől a Romkertig a gyalogosoké, bicikliseké lesz, ahová a Magyar Kerékpáros Klub Székesfehérvár és Térsége területi szervezete és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak segítségével szerveznek programokat óvodásoknak, kisiskolásoknak.
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >