Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Tóvárosi Őszköszöntő
Tóvárosi Őszköszöntő Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2017. szeptember 10.
ImageBenépesült péntek délután a Tóvárosi Általános Iskola előtti tér. Minden korosztálynak kedveztek a Tóvárosi Őszköszöntő programjai, amelynek résztvevőit Törő Gábor országgyűlési képviselő és Mészáros Attila önkormányzati képviselő köszöntötte. A színpadi műsor mellett egészségügyi szűrővizsgálatokkal várták a városrészben élőket.

 

 

Immár hagyomány, hogy Tóvárosban egy vidám, közösségi rendezvénnyel köszöntik az ősz beköszöntét. Az időjárás is kedvezett a péntek délutáni szabadtéri rendezvénynek, népes közönség fogadta a programot nyitó Tóvárosi Általános Iskola tanulóinak műsorát, majd a legkisebbeket a Pitypang zenekar táncoltatta meg.

A városrészben élőket Törő Gábor országgyűlési képviselő köszöntötte, mindenkinek jó szórakozást kívánva az őszi délutánon. Arra kérte a gyermekeket, hogy tiszteljék szüleiket és nagyszüleiket, majd a felnőttekhez szólva beszélt arról, hogy életünkben a gyermekek az elsők, a legfontosabbak. Mint mondta, örömmel látja, hogy minden korosztály jól érzi magát a rendezvényen.

Mészáros Attila önkormányzati képviselő a tóvárosiak mindennapjait szolgáló fejlesztéseket emelte ki, hiszen két esztendeje az iskola előtti tér felújításakor teremtették meg az Őszköszöntő hagyományát. „Szerencsére idén is tovább szépült Tóváros, hiszen elkészült a bekötőút, valamint a parkolók burkolat-felújítása. Az intézményekben is történtek fejlesztések, nyáron az önkormányzat a helyi cégekkel közösen 40 millió forintot fordított a bölcsőde és az óvoda udvarának felújítására. A napokban cserélik a nyílászárókat a Tóvárosi Óvodában és kezdődik a tetőfelújítás a Tóvárosi Általános Iskolában, emellett a játszóteret is bővítettük-szépítettük idén. Mindez az itt élők munkájának is köszönhető, éppen ezért fontos, hogy lehetőségünk van a közös ünneplésre is.” – emelte ki a városrész önkormányzati képviselője.    

A Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezetének köszönhetően mindenki megmérettethette vérnyomását és vércukorszintjét – többféle egészségügyi szűrés várta a rendezvény résztvevőit, felhívva a figyelmet a prevencióra, egészségünk megőrzésének fontosságára.

Műsort adott Váradi Eszter Sára és Keller János, majd Zsigmond Lala, színes-pörgős táncokkal készült a Felicita Táncklub, és színpadra lépett Bokányi Zsolt is Grasics Anitával. A Tóvárosi Őszköszöntő utcabállal zárul, ahol a jó hangulatról a Big Time gondoskodik.
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >