Kezdőlap arrow Gazdaság arrow Pénz, de honnan? Segítünk!
Pénz, de honnan? Segítünk! Nyomtatás E-mail
Írta: Kiss Eszter   
2017. szeptember 12.
ImageA vissza nem térítendő uniós források idén még bőségesen csordogálnak, de már ideje megbarátkozni a cégvezetőknek más finanszírozási lehetőségekkel is. Már elindultak, vagy hamarosan új pénz- és tőkeszerzési lehetőségek indulnak . Pénzügyi eszközök, kockázati tőke, angyalbefektető – számos lehetőség, de melyik a legjobb? A Piac & Profit szeptember 28-i, székesfehérvári „Pénz, de honnan?” konferenciáján, szakértő előadók segítségével tájékozódhat a még rendelkezésre álló és az új kedvező fejlesztési forráslehetőségekről.

 

 

A vissza nem térítendő uniós támogatások kifutása után is bőséggel lesz finanszírozási lehetőség a cégek számára. Az egyik legfontosabb a szintén uniós forrásból elérhető úgynevezett pénzügyi eszközök, vagyis visszatérítendő támogatások hoz jutás bőséges választéka. Az MFB pontok hálózatán keresztül elérhető finanszírozási formával jórészt még ismerkednek a cégek, de érdemes mielőbb átlátni a pontos működést és lehetőségeket!

Egy prosperáló, fejlődőképes vállalkozás számára a kockázati tőke bevonása is fontos továbblépési lehetőséget jelent. Megszületett a kormány döntése az európai uniós társfinanszírozású tőkebefektetési programok kiterjesztéséről és új tőkebefektetési alapok létrehozásáról is, melyek a várakozások szerint hatékonyan járulhatnak hozzá a magyar gazdaság versenyképességének javításához, az innovatív iparágak fejlesztéséhez, a hazai kis- és középvállalkozások tőzsdeképessé válásához. De a kockázati tőke bevonása, a befektetők keresése nemcsak nagyobb cégek, hanem akár induló fázisú vállalkozások számára is megoldást jelenthet – de nem árt tudni, milyenek a feltételek, főleg hogy új tőkealapok is segítik a forrásra vágyó cégeket.

Induló vállalkozás vagy tőzsdei bevezetésre törő kisvállalat? Pályázat vagy hitel? K+F-re vagy külpiacra lépéshez? Forrás mindenre van, csak meg kell találni a megfelelőt! Ebben segít a Piac & Profit Pénz, de honnan? – 2017. szeptember 28-án, Székesfehérvárott megrendezett konferenciája, ahol az egyes területek szakértői segítenek az eligazodásban, hasznos tanácsokkal látják el a kkv-k döntéshozóit, hogyan használják ki a ritka forrásesőt növekedésre, piacszerzésre, vállalkozásuk stabillá, erőssé tételére. Az ingyenes részvételű, csak regisztrációhoz kötött konferenciára az alábbi oldalon jelentkezhet:

http://www.piacesprofit.hu/konferenciakozpont/penz-de-honnan-8/

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >