Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Elkezdődik a Lövölde úti járda felújítása
Elkezdődik a Lövölde úti járda felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. október 03.
A napokban elkezdődik a Lövölde úti járda építése az orosz katonatemető mellett. A beruházás 10 millió forintból valósul meg, és november végéig fog elkészülni. A munkaterület-átadáson Molnár Tamás önkormányzati képviselő és Lángi Judit, a Városgondnokság munkatársa adtak tájékoztatást.

 

 

A Lövölde út – Erzsébet út csatlakozástól a Deák Ferenc utcai körforgalomig felújítják a járdát az orosz katonatemető mellett, a munkaterület átadását hétfőn délelőtt bonyolították le.

Az elmúlt évben több lakossági bejelentés érkezett azzal kapcsolatban, hogy a temető melletti járda – amely a vasút közelsége miatt nagy forgalmat bonyolít le – nem biztonságos, ezért döntöttek a felújítás mellett: térköves járdát építenek 10 millió forintos, városi forrásból – mondta el Molnár Tamás önkormányzati képviselő. A felújítás még a télvíz ideje előtt elkészül, így kényelmes áthaladást biztosít a lakóknak. A munkálatok pedig néhány napon belül elkezdődnek.

A jelenlegi murvás sétány helyén 447 m² térkő épül másfél méter szélességben, így szilárd burkolatú járdát kap a terület – tájékoztatott Lángi Judit, a Városgondnokság munkatársa. A kivitelező november 30-ig fejezi be a munkát. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >