Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Új játszóeszközökkel gazdagodott a Kossuth suli udvara
Új játszóeszközökkel gazdagodott a Kossuth suli udvara Nyomtatás E-mail
Írta: Molnár Artúr   
2017. október 10.
Mozgásfejlesztő eszközzel és játszóvárral bővült a Kossuth iskola játszótere. A biztonsági okokból elbontott régi játékok helyére öt év után, képviselői és vállalati összefogás segítségével kerültek új játékok. Az udvari játszótér ünnepélyes avatását kedd délelőtt tartották.

 

Új játszóeszközöket avattak a Kossuth Lajos Általános Iskolában. A gyerekek a biztonsági okokból több mint 5 éve elbontott régi játékok helyett kaptak most új eszközöket. Mint Farkasné Strasszer Márta iskolaigazgató elmondta, a gyerekek életében a játék a legfontosabb tevékenység, és hogy ezt boldogan, biztonságos környezetben tehessék meg, abban segít a most átadott játszóvár és mozgásfejlesztő ügyességi játék is.

Az udvari játszótér felújítása az iskolának, a körzet önkormányzati képviselőinek és a Hungrana Kft-nek az összefogásával valósulhatott meg. Östör Annamária és Horváth Miklós Csaba képviselői keretéből, valamint a Hungrana Kft. támogatásából finanszírozták a kétmillió forintos beruházást. A játékok telepítését a Városgondnokság végezte. Kedd délelőtt Östör Annamária, Horváth Miklós Csaba és a Hungrana vezérigazgatója, Reng Zoltán jelenlétében vehették birtokba az új játékokat a Kossuth sulisok.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >