Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Közmeghallgatást tartanak jövő pénteken a Városházán
Közmeghallgatást tartanak jövő pénteken a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. október 13.
ImageJövő pénteken tartanak Közmeghallgatást a Városházán: a Modern Városok Program fejlesztéseiről és a helyi, a parkolóépítést, a kerékpárutakat és a lakásszövetkezeti működést érintő közügyekről. A városban élőket foglalkoztató témákkal kapcsolatban a polgármester online fogadóóráján, november 6-án is lehet észrevételeket és kérdéseket jelezni.

 

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése Közmeghallgatást tart október 20-án, pénteken 8 órától a Városháza Dísztermében. A fórumnak két napirendi pontja van: tájékoztató hangzik el a Modern Városok Program Székesfehérvárt érintő fejlesztéseiről, valamint a helyi közérdekű ügyek közül a kerékpárutakról, a parkolóépítésről, illetve a lakásszövetkezeti működésről lesz szó.

Nemcsak a hagyományos, hanem az on-line közmeghallgatásnak is hagyománya van immár Székesfehérváron. Így aki nem tud személyesen részt venni a fent megjelölt fórumon, észrevételeit és lakókörnyezetével kapcsolatos kérdéseit dr. Cser-Palkovics András polgármester Facebook-fogadóóráján is jelezheti november 6-án, hétfőn. Reggel 8 órától lehet megosztani, posztolni a kérdéseket és hozzászólásokat, a megkeresésekre 16-18 óra között ad választ a polgármester.  

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >