Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Idén is várják a jelentkezőket a Kisangyalok karába Nyomtatás E-mail
Írta: Hajnal Csilla   
2017. október 17.
ImageA negyedik adventi gyertya lángjának fellobbanását idén is gyermekhangok kísérik majd Székesfehérváron: a szervezők október 20-ig várják az iskolai osztályok, kórusok jelentkezését a Kisangyalok karába.

 

 

Két évvel ezelőtt állt össze először a város énekelni szerető diákjaiból a Kisangyalok kara, hogy a Hartyáni Mária, Marika néni által összeállított dalcsokor előadásával még emlékezetesebbé tegye a legmeghittebb ünnepünkre való készülődést. A több száz gyermek által előadott műsor nagy sikert aratott, a közös éneklés az elmúlt évben is folytatódott, és már ebben az évben is elkezdődött az iskolai osztályok, kórusok alkotta alkalmi kórus szervezése. A Kisangyalok karát 2017-ben december 23-án, a negyedik adventi gyertyagyújtás idején hallhatják majd a fehérváriak a Városház téren.

A közös, nagy kórusba október 20-ig lehet jelentkezni a Fehérvári Programszervező Kft. munkatársánál, Paulik Annánál a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen. A jelentkezőket november 9-én egyeztető megbeszélésre hívják össze, ezután kapja meg mindenki a dallistát és a felkészüléshez szükséges kottákat. A főpróba december 12-én lesz.

A dalcsokrot idén is Hartyáni Mária válogatja, a koncerthez a zenei alapot Cserta Balázs hangszereli, állítja össze.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >