Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Új mesterszak indul a Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán
Új mesterszak indul a Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán Nyomtatás E-mail
Írta: Letsch Péter   
2017. október 19.
ImageAz elmúlt évek példáját követve, tovább bővül Székesfehérvár felsőoktatási képzéseinek kínálata. A szakok többségét ráadásul a duális képzésben végezhetik el a hallgatók, amely fontos tapasztalatokkal szolgál számukra további élükben, az elhelyezkedést illetően. A Regionális és környezeti gazdaságtan mesterszakról október 25-én, szerdán 17 órától tartanak felvételi tájékoztatót.

 

 

Regionális és környezeti gazdaságtan mesterszakot indít a Corvinus Egyetem Székesfehérváron. A 4 féléves képzést a hallgatók levelezőn tudják majd elvégezni. A szak teljesen egyedülálló, Magyarországon csak a BCE Székesfehérvári Campusán indul. A hallgatók, tanulmányaik finanszírozása terén sem maradnak magukra, hiszen lehetőségük nyílik elnyerni az MNB ösztöndíját, amely akár a teljes képzési időszakuk fedezetét biztosíthatja.

2017. október 25-én, szerdán 17.30 órától orientációs felvételi tájékoztatóra kerül sor az Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán, a Budai út 43. szám alatt, ahová minden érdeklődőt sok szeretettel várnak a BCE munkatársai.

Részletes információ az alábbi linken található:
http://www.uni-corvinus.hu/index.php?id=regionalis_kornyezeti_gazdasag További kérdések esetén Marjainé Dr. Szerényi Zsuzsanna érhető el, az alábbi e-mail címen: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges .

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >