Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Focimez-árveréssel segítenek
Focimez-árveréssel segítenek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. október 19.
ImageMint arról már beszámoltunk, a világ Mikulásához, a finnországi lappföldre készülnek már egy éve a Velencei és Velencei-Tó környéki Nagycsaládosokért és Rászoruló Családokért Alapítvány által pártfogolt családok gyermekei. Küldetésük előkészítése jól áll, ám még néhány támogatóra és további támogatási összegre van szükségük ahhoz, hogy el is jussanak "Joulupukkihoz" a Rovaniemi mellett található, pontosan az északi sarkkörön fekvő birodalmába.

 

 

A népszerű humorista, Kató néni megformálója, Ihos József után a Videoton labdarúgói is segítenek. Egy, a csapat minden játékosa által aláírt mezt bocsátanak árverésre, illetve a legközelebbi (november 4, 15.30), Mezőkövesd elleni hazai bajnokra meghívták az alapítvány 30 tóparti pártfogoltját.

Az árverés hamarosan indul a Vidi.hu-n, illetve a klub Facebook-oldalán. A képen Juhász Roland a Vidi kapitánya, a magyar labdarúgás 96-szoros válogatott ikonja adja át a mezt az alapítvány képviselőinek.

A mérkőzésre való utatáshoz is segítséget vár az alapítvány vezetője, Fekete Zsuzsanna a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen vagy az alapítvány Facebook-oldalán, privát üzenetben. www.facebook.com/Velenceiekert

 

 

Fotó: vidi.hu

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >