Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Magyar Kutyajogsi és téli felkészülés Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. október 19.
ImageAz idei év utolsó tanfolyamindító nyílt napját tartja szombaton Nyakas Gábor kutyaviselkedés-szakértő. Az ingyenes foglalkozáson szó lesz a téli felkészülésről és a Dog Licence, azaz a Magyar Kutyajogsi programról.

 

 

A kutyásokat október 21-én, szombaton 13.00 órára várja a Szedres-dűlőn található kutyaiskolába Nyakas Gábor tréner, kutyaviselkedés-szakértő. Az idei év utolsó, ingyenes tanfolyamindító nyílt napján két fő téma köré csoportosul az elméleti és gyakorlati foglalkozás.

Szó lesz a télről, a hideg időszakra történő felkészülésről és a kiemelt tudnivalókról. Hallhatnak a résztvevők a Dog Licence, azaz a Magyar Kutyajogsi programról is, melynek során egy speciális tanulási folyamatban vesznek részt a kutyák és gazdáik. A kurzus elvégzése után garantált lesz, hogy az állat semmilyen formában nem jelent veszélyt a környezetére, és ezt mindenki számára jól látható módon, egy kimondottan erre a célra kifejlesztett nyakörv és póráz viselésével jelzi is.

Szeretettel várják a szombati programra a tanulni vágyó, felelősségteljes és a környezetüket is tisztelő, szerető kutyásokat kedvenceikkel együtt!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >