Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ünnepi istentiszteleti alkalmak a református gyülekezetben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 22.

ImageA Székesfehérvári Református Egyházközség a karácsonyi ünnepekhez kapcsolódó első úrvacsorai előkészítő alkalmát december 22-én (ma), 18 órától rendezi meg, a második úrvacsorai előkészítő alkalom pedig december 23-án (holnap), 18 órakor kezdődik. A Szentesti istentiszteleti alkalmakat december 24-én, szerdán, 15 órától tartják a Széchenyi utcai, a Budai úti és a Maroshegyi gyülekezeti részben.

Szűcs Gábortól, az Egyházközség sajtóreferensétől megtudtuk, hogy a Karácsony első napján, december 25 -én, csütörtökön a Széchenyi utcában 8 és 10 órakor, délután pedig 17 órakor (legátus szolgálatában), a Budai úton 10 órakor, Maroshegyen 9 órakor tartanak ünnepi istentiszteleteket - valamennyi alkalmon és helyszínen úrvacsora osztással.

Karácsony második napján, december 26-án, pénteken a Széchenyi utcában 8.30 és 10 órakor úrvacsora osztással, délután 17 órakor (legátus szolgálatával), a Budai úton 10 órakor úrvacsora osztással és a Maroshegyen 9 órakor (legátus szolgálatával) tartanak ünnepi istentiszteletet.

 
< Előző   Következő >