Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Újra nyit a városi síbank Székesfehérváron
Újra nyit a városi síbank Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2017. november 16.
ImageKözeleg a téli sportok szerelmesei által nagyon várt síszezon. Ahogy hosszú évek óta mindig, most is lesz lehetőség az alapvető felszerelések kölcsönzésére, idén is vár minden sporttársat a székesfehérvári Városi Síbank a Vasvári Pál Általános Iskolában.

 

 

A Székesfehérvári Városi Síbank tájékoztatása szerint a korábban megszokottaknak megfelelően minden érdeklődő kedvezményes áron snowboardot és sífelszerelést kölcsönözhet (méret szerinti kötéssel felszerelt síléceket, síbakancsokat, síbotokat). Információ Gáncs Józseftől, a síbank vezetőjénél kérhető a 20/911-22-90-es telefonszámon. A Városi Síbank a Vasvári Pál Általános Iskolában található, Székesfehérváron, a György Oszkár tér 3. alatt.

Az alapfelszerelésnek számító sílécen, sícipőn és boton kívül kiegészítőkkel is várják az érdeklődőket. Ezek közé sorolhatjuk a fejvédőket (bukósisakokat), térd- könyök- és csuklóvédőket. A nyugdíjazásra került hagyományos síléceket már szinte teljes egészében felváltották a közkedvelt kanyarlécek (carving), amelyeket a legkisebbektől kezdve a leggyakorlottabb sízőknek is használnak. A legkisebb léceknek 60 cm a hosszúsága, amihez 24-es lábméretű cipő tartozik, a profi sízők pedig 10 m-es sugarú lécet is kaphatnak síbankban.

A biztonságos sítudás elsajátítása, gyakorlása és az európai sízőkultúra elterjesztése érdekében a síbank az előttünk álló szezonban is költségkímélő egynapos síutakat szervez kezdőknek és haladóknak, kicsiknek és nagyoknak sí-és snowboardoktatással. Ezek időpontját jó előre közlik, jelentkezni a fenti telefonszámon, illetve személyesen is lehet. Részleteket a fehervarisielok.hu honlapon találhatnak az érdeklődők.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >