Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Volán: 2 pont Villachból Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 20.
ImageA góllövéssel továbbra is hadilábon áll, ám a kapusteljesítménye és a védekezése ellensúlyozza a góltalanságot, így tovább gyűjtögeti a pontokat az EBEL-ben a Fehérvár AV19 jégkorong csapata.

 

 

A Volán kifejezetten jó hétvégét zárt, ugyanis pénteken a listavezető Vienna Capitals otthonában győzött 1-0-ra, majd vasárnap este Villachban 1-1-es rendes játékidőt és hosszabbítást követően szétlövésben söpört be a lehetséges 3-ból 2 pontot. Hári és Carruth volt a két nyerő ember Karintiában, előbbi szerezte meg a vezetést csapatának, majd lőtte be a 2 pontot jelentő büntetőt, utóbbi pedig 44 lövésből 43-at megfogott, újra parádézott a kapuban. Két idegenbeli meccsen, két ütött góllal 5 pontot  szerezni, szinte csodaszámba megy...

Ez volt egyébként zsinórban az ötödik győztes találkozója Benoit Laporte vezetőedző együttesének, amely a maximálisan megszerezhető 15 pontból 13-at takarított be, fellépve a 9. helyre, s már csak 3 egységnyi a lemaradása az 5. pozícióban tanyázó Innsbruckhoz viszonyítva. A Laporte-legénység legközelebb kedden (november 21, 18.45) a 3. helyezett Klagenfurtot fogadja az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. A Volánhoz kapcsolódó hír, hogy megvált gyengén teljesítő finn védőjétől, Jyrkkiö-től, aki a francia Mulhouse csapatához igazolt.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >