Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Vízivárosi Advent
Vízivárosi Advent Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. november 29.
ImageIdén is együtt készül karácsonyra a régi Vízivárost alkotó négy testvérkörzet. A 3., 4., 10. és 11. választókerületek intézményei advent első három hétvégéjére készülnek ünnepváró műsorral. Az első adventi hétvégén, december 2-án, szombaton délután 3 órától várják az érdeklődőket a Vízivárosi Általános Iskola aulájában.

 

 

Negyedik éve készülnek együtt karácsonyra a régi Vízivárost alkotó, szomszédos választókerületek. Hagyományosan szombat délutánonként gyűlnek össze a Vízivárosi Általános Iskola aulájában, ahol minden hétvégén más körzet intézményei adnak műsort. A programsorozat lebonyolítását a Vízivárosi LISZI és az ART Kulturális Egyesület segíti.

Hagyományokból építkező műsorszámokkal érkeznek majd a felsővárosi iskolások és óvodások advent első hétvégéjére, mondta el Földi Zoltán, a körzet önkormányzati képviselője. A gyerekek mellett a Felsővárosi Nyugdíjas Klub is műsort ad az első szombaton, a gyertyát pedig dr. Horváth Miklósné köszöntője után közösen gyújtja meg dr. Cser-Palkovics András polgármester és Földi Zoltán.

A gyerekek boldogságának fontosságát szeretnénk hangsúlyozni - mondta el Deák Lajosné önkormányzati képviselő. Így a második adventi hétvége műsorát is gyerekek, körzetének iskolásai, óvodásai adják december 9-én. Fellép a Hétpettyes és a Nefelejcs Óvoda, valamint a Hétvezér, a Bory Jenő, a Széna Téri és a Kossuth Lajos Általános Iskola. Az adventi koszorú második gyertyáját Deák Lajosné és dr. Horváth Miklósné közösen gyújtják meg.

Idén három adventi hétvégén gyűlnek össze Vízivárosban, december 16-án a 3-as és 4-es körzet intézményei együtt adnak műsort az iskola aulájában. A körzetek intézményei közül fellépnek a Vízivárosi, a Napsugár, a Rákóczi és az Árpád úti Óvoda ovisai, valamint a Németh László Általános Iskola diákjai és a Ráchegyi Nyugdíjas Klub. A harmadik gyertyát Vargha Tamás államtitkárral, Székesfehérvár országgyűlési képviselőjével közösen gyújtja meg Molnár Tamás önkormányzati képviselő.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >