Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Karácsonyi fellépés Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. december 25.

ImageCsalódást keltő játékkal csalódást keltő eredményt ért el az Alba Volán kedden a Graz ellen. Azonban a karácsony sem jelent pihenőt a csapatnak, ugyanis pénteken már a HC Innsbruck otthonában vár mérkőzés a fiúkra. - Fontos találkozót vívott a Graz 99ers ellen az Alba Volán kedden, de hiába kezdte biztatóan a meccset, vesztesen kellett levonulnia a jégről a csapatnak.

"Nem játszottunk rosszul az első percekben, de egy ostoba hiba után gólt kaptunk, majd az első harmad vége előtt megítéltek ellenünk egy olyan találatot, amely nem volt bent. Ez mentálisan padlóra küldte a csapatot, és nem tudtunk felállni ebből a helyzetből. A Graz fölénk kerekedett, jól játszott, és minden poszton jobbnak bizonyult nálunk." - mondta Énekes Lajos, pályaedző.

A 99ers ellen mutatkozott be csaparunkban Jason Guerriero. "Voltak bizakodásra okot adó megmozdulásai, de elkövetett számos hibát is. Egy mérkőzés alapján nem lehet senkiről megalapozott véleményt mondani, mindenesetre reméljük, hogy a jövőben segíteni tud nekünk." - fejtette ki álláspontját a szakember.

Horváth András és Palkovics Krisztián személyében két kulcsjátékosát nélkülözte az Alba Volán kedden, és minden valószínűség szerint pénteken sem állhatnak a szakmai stáb rendelkezésére.

"Ted Satorrel sokat gondolkodunk az összeállításon, de azt látni kell, hogy ha a két hokis nem tud visszatérni, túl sok variációs lehetőségünk nincs." - vázolta Énekes.

A kiábrándító vereség igencsak rossz hatással volt a csapat lelkiállapotára, de túl kell lépni a betlin annak érdekében, hogy újra pontokat tudjon szerezni a társaság. "Fejben nem lesz könnyű helyrerázódni a keddi pofon után. Jelenleg bárki ellen nehéz ügy számunkra a pontszerzés. Több önbizalommal kell játszanunk, keményebben kell dolgoznunk, és fegyelmezettebbnek kell lennünk.

Az Innsbruck javuló formát mutat, ez már nem az a csapat, amelyet 5-0-ra vertünk. Nagyszerű játékosokat igazoltak, és bizonyára mindent megtesznek, hogy otthon tartsák a két pontot. Roppant kemény feladat előtt állunk." - értékelte a helyzetet Énekes Lajos.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >