Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Szeretetházikó idén is
Szeretetházikó idén is Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2017. december 05.
ImageIdén is meghirdette karácsonyi adománygyűjtő akcióját a Városgondnokság által létrehozott Székesfehérvári Szociális Alapítvány. A Belvárosban felállított Szeretetházikóban egészen december 16-ig várják a támogatásokat, a dobozba rejtett ajándékokat, melyeket ellenőrzött, követhető módon osztanak szét a rászoruló családok és gyermekek körében.

 

 

A Városgondnokság által létrehozott Székesfehérvári Szociális Alapítvány akciója keretében önkéntesek gyűjtik a támogatásokat egészen december 16-ig, hétköznapokon 10.00-19.00 között, míg szombaton és vasárnap 12.00-19.00 között. Szeretettel és hálával fogadják a tárgyi adományokat, játékokat, ruhákat, könyveket, tartós élelmiszereket és főként a cipősdobozba rejtett ajándékokat arra vonatkozó megjelöléssel, hogy azokat hány éves fiú- vagy lánygyermeknek szánják – mondta Láng Györgyné, a Székesfehérvári Szociális Alapítvány kuratóriumának elnöke. Az adományozók akár készpénzes támogatásaikat is elhelyezhetik a Szeretetházikó gyűjtőurnájában, a pénzt pedig az alapítványon keresztül fordítják a rászorulók megsegítésére. Az akció lebonyolításában ismét az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális és Közhasznú Egyesület önkéntesei működnek közre. 

Szeretnék, hogy minél többeket érintsen meg a jótékonyság szándéka, így tegyük örömtelibbé, szebbé a támogatásra szorulóknak az ünnepet. Aki csak teheti, jöjjön és adományozzon jó szívvel! 

Bozai István városgondnok elmondta, hogy a Szeretetházikó már negyedik alkalommal nyitja meg kapuit a Belvárosban adventkor és reményét fejezte ki, hogy a kezdeményezés sikeres lesz. Kiemelte, hogy az akciót idén is a helyszín és a faház biztosításával támogatja a Városgondnokság. Az adományozók könnyen megtalálhatják a belvárosi Szeretetházikót a Városház téren, a Juhász Gyula utca sarkánál. 

Az ICSKE december 17-én A Szabadművelődés Házában tartja nagyszabású karácsonyi adományosztó rendezvényét, melynek keretében a meghívott családok a helyszínen vehetik át az összegyűlt ajándékokat. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >