Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow 2-0-ról kapott ki a Volán
2-0-ról kapott ki a Volán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 22.
ImageTovább tart a Fehérvár AV19 jégkorong csapatának rossz sorozata az EBEL-ben. A novemberi edzőváltás után új erőre kapó, január elejére a tabella 7. helyéig előrekúszó alakulat az utóbbi hét találkozójából hatot elbukott, a magunk mögött hétvégén Salzburgban 2-0-ra, majd a Dornbirn otthonában 3-2-re.

 

 

Ez azt is jelenti, hogy reálisan már nincs esélye előrelépni a 10. helyről az alapszakasz végéig, így az alsóházi középszakasznak is valószínűleg jelentős hátránnyal vághat neki. Ettől még persze nem ártana legyőznie a hátralévő két hazai meccsén a Zagrebet (01.26, péntek 19.15) és a Salzburgot (01.28.), mert halovány matematikai esély még van a 8.-9. helyre, s lendületből, önbizalommal nekivágva talán sikerülhet odaérni a középszakasz végére a rájátszást jelentő 7-8. pozíciók valamelyikére.

Hannu Jarvenpaa csapata jól kezdett a Dorbirn elleni derbin, Hári és Gilbert góljaival két harmad után 2-0-ra vezetett. Ezt a stabil előnyt azonban - a szezonban sokadjára - nem sikerült 3 pontra váltani, a záró játékrészben egyenlített a házigazda, amely a hosszabbításban a győzelemmel járó 2 pontot is betakarította. A Volánnak egy maradt, ami jelen helyzetében kevés az üdvösséghez. Jarvenpaa-nak rövid idő alatt sok dolga lesz, ha valóban el akarja hitetni a szurkolókkal, hogy jó választás volt a szerződtetése, s megalapozott annak a jövő évi szezonra való - éppen néhány napja bejelentett - meghosszabbítása.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >