Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Kedden a listavezető érkezik
Kedden a listavezető érkezik Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. december 29.

ImageElmúlt két idegenbeli fellépésén két pontot szerzett az Alba Volán, az év utolsó mérkőzésén pedig hazai pályán folytathatja a pontgyűjtést. A rájátszásért vívott harc élesedik, a Klagenfurtot is le kellene győzni, hogy ne szakadjunk le. - Általános meglepetést keltett az Alba Volán győzelme Innsbruckban, ám a fúk nem tudtak győzelmi szériába kezdeni, a Graz 99ers ugyanis jobbnak bizonyult a kék-fehéreknél - egy hét alatt másodszor.

"Rettenetesen rosszul játszottuk meg az emberelőnyös helyzeteinket, míg négy gólt is kaptunk létszámhátrányban. Ugyanakkor az 5-5 elleni játékban nem voltunk rosszak, azt 2-1-re meg is nyertük. Persze a jégkorongban roppant fontosan a fóros vagy hátrányos szituációk, és ebben a kettőben lényegesen jobbnak bizonyult. Ennek köszönhetően győztek le bennünket három góllal." - értékelte a vasárnapi kudarcot Énekes Lajos pályaedző.

Az eltiltások lejártak, így ismét 60 pontnyi játékost küldhet jégre a szakmai stáb. Ám ennek a jótékony hatásaiból nem sok látszott Grazban.

"Ryan Bonni másfél hónapja nem játszott, valamint a betegségen átesett Palkovics Krisztián is messze van legjobb formájától. Ráadásul az egész csapat fáradt volt, hiszen szombaton reggel értünk haza Innsbruckból. bízunk abban, hogy a négysoros játék kedden, a Klagenfurt ellen már ereményes lesz." -vázolta a vereség öszetevőit a szakember.

Sajnos Horváth Andrásra továbbra sem számíthat a szakmai stáb. A kapuban Szuper Levente kezd majd.

"Az EC KAC megérdemelten vezeti a tabellát. Nagyszerűen játsszák meg az emberelőnyös és -hátrányos figurákat. Különös figyelmet kell szentelnünk annak, hogy ne kerüljenek két vagy három gólos előnybe, mint tették azt legutóbb, Székesfehérvárott, hiszen onnan már nagyon nehéz megfordítani a találkozót. Annak ellenére, hogy sereghajtók vagyunk, meggyőződésem, hogy bárkit le tudunk győzni, különösen az odaadó és kitartó szurkolótáborunk előtt. Nagyobb koncentrációra lesz szükség, és némi változtatások várhatóak az emberelőnyös és emberhátrányos taktikában is. Ez elengehetetlen lesz a két pont megszerzéséhez." - nyomatékosította a mester.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >