Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Remek ARAK-os kezdés az ob-n
Remek ARAK-os kezdés az ob-n Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. február 18.
ImageA női rúdugró Siskó Zsófia és a férfi sprinter Szabó Dániel révén két aranyéremmel zárták a felnőtt fedett pályás atlétikai országos bajnokság első napját az ARAK Utánpótlás Akadémia fiatal sportolói.

 

Siskó kereken 4 métert teljesített, 20 cm-t vert a második Szabó Dianára (MTK). A 60 méteren "aranyos" Szabó hatalmas csatában, azonos idővel (6.73) gyakorlatilag célfotóval előzte meg a szolnoki Sipos Jánost. Kiváló futással a 19 éves Pisch Milán is bejutott a döntőbe, de ott a kizárás sorsára jutott. A nőknél ugyancsak kis híján dobogóra állhatott egy ARAK-os sprinter, 60-on Takács Boglárka 2 századdal maradt le a bronzról, de 4. helyezése is szép teljesítmény.

Női távolugrásban Endrész Klaudia úgy lett hatodik, hogy a hat kísérletéből csak egy (!!) volt érvényes. Ha kicsit szerencsésebb (vagy koncentráltabb?...), akkor valószínűleg harcban lett volna a dobogóért. 5000 méteres gyaloglásban az ugyancsak fehérvári klub, a Hunyadi DSE sportolója, Varga Máté Ferenc a mezőny legfiatalabbjaként (még nincs 16 éves!) 4. lett.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >